2011.09.18.

Egy budai szolárium üzemeltetője keresett meg minket, hogy egy hasonló pálmafás képet fessünk neki, mint amilyet egyszer már megfestettünk. Azzal a különbséggel, hogy hagyjuk el a csónakot a macskával együtt, helyette látszódjon a homokos tengerpart néhány napbarnított emberekkel.

2011.09.17.

Egy túrázni szerető pár keresett meg minket Herceghalomról, azzal az elképzeléssel, hogy a most épülő családi házuk közlekedőjük  záró falára, készítsünk el egy olyan falfestményt, mintha a közlekedőjük egy erdei ösvényben folytatódna.

2011.09.10.

Budapest XIV. kerületéből kerestek meg minket, hogy közvetlenül a benzinkút mellett található falazott kerítésre készítsük el a reklámfeliratot.

2011.09.04.

Már 3. éve folytatjuk azt a hagyományt, hogy keresünk egy intézményt ahová felajánlhatjuk munkánkat. Ebben az évben a naszályi óvodát választottuk, amire az egyik kedves ismerősünk hívta fel a figyelmünket. Az óvoda vezetői nyitottak voltak a kezdeményezésünkre és közösen ki is választottuk a falat amire később a falfestményt készítettük.

2011.08.13.

A megrendelő az interneten talált ránk, ahol megtetszett neki a korábban Szikszón festett életfánk. Mivel nagyon szereti a csigákat ezért hasonló  stílusú életfát készítettünk részére vázlatnak. A vázlat elfogadása után a helyszínen felrajzoltuk a falra a vázlatot.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK