2008.12.01.

Ez a megrendelés négy különálló logóra szólt. Amire nagyon oda kellett figyelni, hogy a logokat pontosan szerkesszük ki. Ehhez a négyzetrácsos technikát alkalmaztuk. Ezt példaképpen a Ferrari logón mutatjuk be.

2008.10.31.

Egy tatabányai könyvelõiroda falára festettük a velencei lagúnák alapján falfestményünket.

2008.10.15.

Ennél a képnél elõnyt jelentett, hogy már volt Colosseum megfestésére megrendelés valamint a kiválasztott felület egy részlete negyed körívet formázott. Ez utóbbit úgy használtuk ki, hogy a Colosseumot erre a felületre helyeztük így az egyszerû viszintes és függõleges vonalakkal megszerkesztve is érezhetõ volt a perspektíva.

2008.09.25.

Ez a kép kihívás volt számunkra, mert ez a legnagyobb kép, amit ezidáig festettünk. Területileg kb. 100 m2. Egész pontos adatot a lelógó gerendák miatt nem igazán tudtunk számolni. Megrendelővel egyeztetve az az ötlet merült fel, hogy New York jellegû vízparti várost jelenítsünk meg a két oldalt 24m hosszúságú falakon. Ezek után a részletes terven már egyénileg dolgoztunk, szerencsére a megrendelõ teljes bizalmat adott nekünk és kíváncsian várta hogyan fog kinézni a kész kép.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK